top of page

Drštková polévka z hlívy ústricné

Aktualizováno: 23. 5. 2020

Tato polévka je vynikající na posílení imunity, pročištění cév a samozřejmě erekce :)

Drštková polévka z hlívy ústřičné

Ingredience :

1,5 l zeleninový vývar bujón

2 ks cibule

200 g Hlíva ústřičná

4 stroužků česnek

70 g Ghí

1/2 lžičky drcený kmín

1 lžička mletý pepř

1 lžíce mletá paprika


Hlívu ústřičnou nakrájíme na nudličky a propláchneme teplou vodou, následně vložíme do horké vody se zelinovým bujónem. Vodu uvedeme do varu a vaříme 15 minut. Pak vodu odstavíme a připravíme si základ.


Rozpustíme Ghí máslo a orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Zaprášíme ji moukou, přidáme papriku a osmahneme ji. Jíšku nasypeme do vývaru a přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, kmín a majoránku a necháme 30 minut provařit.


Hotovou dršťkovou polévku na talířích můžeme dozdobit čerstvou majoránkou nebo petrželkou. Podáváme s žitným nebo kváskovým chlebem ( čerstvý nebo jako toust ).


Dobrou chuť a že vám bude z úst smrďet česnek?! Tak z toho si nic nedělejte protože partnerka či partner si ani nevšimne díky síle vaší erekce :)

Fakta :

  • Konzumace hlívy ústřičné díky obsahu polysacharidickému β-(1,3/1,6)-D-glukanu (pleuran) příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi, zvyšuje odolnost proti infekcím, zvyšuje i tvorbu červených krvinek mimo kostní dřeň. Má i účinky proti zánětlivým onemocněním, virovým, bakteriálním a plísňovým chorobám, proti hemeroidům, ekzémům, při léčení popálenin atd.

  • Česnek u mužů napomáhá rozšíření tepen a zlepšuje tak proudění krve do pohlavního orgánu. Česnek zároveň posiluje tvorbu oxidu dusnatého, chemické látky podílející se na spuštění erekce. Také má silné antibakteriální, protiplísňové a antivirové účinky a je považován za velmi účinný imunitní stimulant. Je tak vhodné jej užívat i v rámci prevence a při prvních příznacích nejrůznějších onemocnění.


91 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page